Emri Më i Besuar në Testimet e ADN-së

           location:

 1. Falas Paketa e Testit te Atesise per “arsye personale”
 2. Testim Atesie per ceshtje Ligjore
 3. Teste Atesie prinatale (paralindjes)
 4. Teste AND-je per Ceshtjet e Imigracionit
 • 100% ne te gjitha testimet e ADN-se sepse te gjitha testimet kryhen dy here!
  Meso me Shume
 • Shpjegimi i procesit te testimit te Atesise
  Meso me Shume
 

Testimet e ADN-se gjate Shtatzenise

Qendra e Diagnostikimit te ADN-se tani mundet te siguroje me saktesi atesine e femijes perpara lindjes.

Nepermjet ekspertizes shkencore dhe asaj teknologjike, DDC lancon tekniken e re jo-invazive per testimin e atesise, i cili ka saktesi te larte dhe eshte me i sigurte per shendetin e nenes dhe femijes. Per nje konsulte falas ne lidhje me testin e paralindjes, ju lutem mos hezitoni te kontaktoni ne DDC Shqiperi ne +355697723212.

parentage tests

 

----------  Opsionet e Testeve Prinatal ----------

 

I RI : Test Atesie Prinatal jo-invazive  

I disponueshem vetem nepermjet DDC, eshte nje nga metodat me te sakta jo-invazive ne Mbreterine e Bashkuar per testimin e atesise perpara lindjes.Kjo arritje e re teknologjike perfshin DNA SNP microarray duke ruajtur dhe analizuar ADN e femijes qe gjendet ne gjakun e nenes.

 • Shume e sakte dhe rezultatet per 8 dite pune.
 • Kerkohet nje kampion gjaku te thjeshte nga nena & babai per testim (ADN-ja e femijes gjendet ne gjakun e nenes).
 • Testimi mund te kryhet nga java e 9 e shtatzenise dhe deri ne fund.

Teste Prinatale nga lëngu Amniotik ose CVS - Prenatal Test with Amniocentesis or CVS  

Test i Atesise mund te kryhet duke mare ADN e femijes ne barkun e nenes me CVS ose nepermjet lengut amniotik, kjo do varjoje nga koha e shtatzenise.

Te dyja kampionet merren nga nje mjeku Obstetër ose Gjinekolog (OB/GYN). Keto metoda japin rezultate te sakta te atesise, por eshte e rendesishme te bisedoni me doktorin cdo lloj risku qe mund te kete. Per me shume detaje per keto opsione testimi, ju lutem telefononi ne +355697723212.


--------
  Konsultë Falas me Eksperten e ADN-së  --------

 

 

Hapi tjetër ...

Cdo situate eshte personale dhe unike, ne ju rekomandojme te telefononi departamentin tone te sherbimit te klientit ne +355697723212 per te diskutuar opsionet e testimeve qe jane me te pershtateshmit per ju. Laboratori jone eshte komplet i Akredituar, i Aprovuar nga Ministria e Drejtesise ne Mbreterine e Bashkuar dhe do ta trajtojme kerkesen tuaj ne menyre diskrete, dashamirese dhe konfidenciale.

Konsulencë Falas pa asnjë detyrim - telefono: +355697723212

 

REZULTATE TЁ SHPEJTA          SAKTЁSIA E GARANTUAR             TЁ DISPONUESHЁM NЁ TЁ GJITHЁ SHQIPËRIN

 


----------
  Çmimet Për Testet Prinatale  ----------

 

 

Teste Atesie Prinatale Jo-Invazive

Telefono per te diskutuar procedure jo-invazive, çmimin dhe marrjen e kampionit.

Telefono Tani të Porositësh

   DDC SHqipëri:
+355697723212

Teste Atesie Prinatale me Amnio & CVS

Telefono te diskutosh çmimet per amnio and CVS.

Telefono Tani të Porositësh

   DDC SHqipëri:
+355697723212

 

Shpjegimi i Testit te Atesise   |    Sherbimi i Testeve te ADN-se   |    Pyetje   |    Rreth Nesh   |    Kontakto   |    Home